Vaření SOUS-VIDE je způsob pomalého vaření masa ve vakuu. V důsledku toho je maso daleko šťavnatější a zachovává si daleko více přírodních chutí. Výborně drží pohromadě, ale přitom se pod vidličkou rozpadnou na vlákna.VÝHODY: proti klasickému pečení bude mít Vámi připravované maso menší úbytek váhy, čímž se výrazně zlepší ekonomika Vaší restaurace na nejdražší surovině.Přístroj je vyrobený z nerezové oceli. Provedení: GN 2/3 nebo GN 1/1. Kapacita: 14-22 litrů. Citlivá elektronika udržuje teplotu s přesností +/- 0,3 °C. Statický ohřev, funkce Delta T. Aktuální teplota se zobrazuje na digitálním displeji. Součástí dodávky je víko. Možnost programování, lze uložit 5 programů. Rozsah teplot: 24-99 °C. S výpustným kohoutem.
Provedení GN 2/3Rozměry Š x H x V: 390 x 360 x 300 mmKapacita: 14 lPříkon: 1,15 kW / 230 VProvedení GN 1/1Rozměry Š x H x V: 565 x 360 x 300 mmKapacita: 22 lPříkon: 1,7 kW / 230 V
Tyto webové stránky používají dočasné soubory cookies pouze k zajištění funkčnosti obchodního portálu. Nepoužíváme žádné sledovací nástroje ani pro účely reklamy, analýzy návštěvnosti webových stránek ani pro zjištění zdroje návštěvnosti.