gastro zařízení : 601 080 413
objednávky : 414 113 485
info@lceso.cz
přihlášený uživatel :
nepřihlášen
obsah košíku
položek :
0
bez DPH :
,00
DPH :
,00
celkem :
,00
Sous Vide - vakuové vaření
|
Princip vaření v centru SousVide je v tom, že pokrm je uzavřen v sáčku a maximální možné množství vzduhu je odsáto. Sous vide je kuchařská technika používaná cca 30 let v nejlepších kuchyních světa. Takto připravená potravina je ponořena do vodní lázně s přesnou regulací teploty a vařena při konstantní teplotě. Teplota je většinou nižší, než při klasickém způsobu přípravy. Takto uvařené maso, zelenina, ovoce atd. neztrácí objem, chuť ani barvu.
|
Používáme pouze dočasné soubory cookies (session state)
Tyto webové stránky používají dočasné soubory cookies pouze k zajištění funkčnosti obchodního portálu.
Nepoužíváme žádné sledovací nástroje ani pro účely reklamy, analýzy návštěvnosti webových stránek ani pro zjištění zdroje návštěvnosti.