gastro zařízení : 601 080 413
objednávky : 414 113 485
info@lceso.cz
přihlášený uživatel :
nepřihlášen 
obsah košíku
položek : 0
bez DPH : ,00
DPH : ,00
celkem : ,00
Vyhledávání:

Sous Vide - vakuové vaření

Princip vaření v centru SousVide je v tom, že pokrm je uzavřen v sáčku a maximální možné množství vzduhu je odsáto. Sous vide je kuchařská technika používaná cca 30 let v nejlepších kuchyních světa. Takto připravená potravina je ponořena do vodní lázně s přesnou regulací teploty a vařena při konstantní teplotě. Teplota je většinou nižší, než při klasickém způsobu přípravy. Takto uvařené maso, zelenina, ovoce atd. neztrácí objem, chuť ani barvu.

 


Používáme pouze dočasné soubory cookies (session state)

Tyto webové stránky používají dočasné soubory cookies pouze k zajištění funkčnosti obchodního portálu.
Nepoužíváme žádné sledovací nástroje ani pro účely reklamy, analýzy návštěvnosti webových stránek ani pro zjištění zdroje návštěvnosti.