gastro zařízení : 601 080 413
objednávky : 414 113 485
info@lceso.cz
přihlášený uživatel :
nepřihlášen
obsah košíku
položek :
0
bez DPH :
,00
DPH :
,00
celkem :
,00
Základní provozní režimy zpracování pokrmů v konvektomatu jsou vaření v páře, pečení s párou, kombinace páry a horkého vzduchu nebo konvenční vaření (suché teplo). Konvektomat je vhodný pro různé tepelné úpravy jídel včetně pečení, smažení, grilování nebo blanšírování. Šetrná příprava pokrmů - krátké časy vaření.
|
Používáme pouze dočasné soubory cookies (session state)
Tyto webové stránky používají dočasné soubory cookies pouze k zajištění funkčnosti obchodního portálu.
Nepoužíváme žádné sledovací nástroje ani pro účely reklamy, analýzy návštěvnosti webových stránek ani pro zjištění zdroje návštěvnosti.