gastro zařízení : 601 080 413
objednávky : 414 113 485
info@lceso.cz
přihlášený uživatel :
nepřihlášen
obsah košíku
položek :
0
bez DPH :
,00
DPH :
,00
celkem :
,00
Indukce je nejlepší technologií k přípravě pokrmů. Hlavní předností indukčního ohřevu je odbourání ztrát při přenosu tepla. Velmi rychlý ohřev a rovnoměrné rozložení tepla. Tepelná úprava potravin a jejich ohřev pomocí indukční plotny probíhá rychleji při podstatně menší spotřebě elektřiny. Indukce ohřívá rovnou dno kovové nádoby. Po odstavení se vaření ukončí. Indukční desky mají dlouhou životnost a jejich údržba je velmi snadná. Používejte pouze nádobí vyrobené z nerezu. Nádobí na indukční desky je označené symbolem indukční cívky.
|
Používáme pouze dočasné soubory cookies (session state)
Tyto webové stránky používají dočasné soubory cookies pouze k zajištění funkčnosti obchodního portálu.
Nepoužíváme žádné sledovací nástroje ani pro účely reklamy, analýzy návštěvnosti webových stránek ani pro zjištění zdroje návštěvnosti.