Velmi oblíbená plechová kuchyňská pánev. Pánve jsou vhodné na všechny druhy sporáků kromě indukce, ale používaná plotna musí být větší než průměr pánve. Pánev se tak nebude při prvotním vypálení kroutit a deformovat, čímž by došlo k poškození a trvalému znehodnocení pánve. Není vhodná na indukci.
Pánev vymyjte běžným saponátovým prostředkem na nádobí a horkou vodou. Po umytí pánev vysušte. Suchou pánev postavte na sporák a velmi silně rozehřejte. Až nyní přidejte olej.Až se olej rozpálí přidejte nahrubo nakrájené plátky syrových brambor se slupkami. Brambory dobře opečte a pak vyhoďte. Po skončení železnou kovanou pánev opět umyje a vytřete mastným papírem, aby při skladování nerezla.Podrobný návod na vypálení a údržbu pánve najdete zde.
Tyto webové stránky používají dočasné soubory cookies pouze k zajištění funkčnosti obchodního portálu. Nepoužíváme žádné sledovací nástroje ani pro účely reklamy, analýzy návštěvnosti webových stránek ani pro zjištění zdroje návštěvnosti.