Profesionální kuchyňská pánev. Extra těžké provedení, vyrobená ze železa. Pánev je ideální na přípravu steaků. Síla stěny pánve je 3 mm. Držadlo je svařené, čímž je zajištěna pevnost mezi pánví a rukojetí. Pánev není vhodná na sklokeramické a indukční sporáky. Nejlepší způsob využití této pánve je na plynovém sporáku. Ke grilování na pánvi je nejlepší železná kovaná pánev. Čím masivnější, tím lepší. Před prvním použitím je potřeba ji vypálit.
Pánev vymyjte běžným saponátovým prostředkem na nádobí a horkou vodou. Po umytí pánev vysušte. Suchou pánev postavte na sporák a velmi silně rozehřejte. Až nyní přidejte olej.Až se olej rozpálí přidejte nahrubo nakrájené plátky syrových brambor se slupkami. Brambory dobře opečte a pak vyhoďte. Po skončení železnou kovanou pánev opět umyje a vytřete mastným papírem, aby při skladování nerezla.Podrobný návod na vypálení a údržbu pánve najdete zde.
Tyto webové stránky používají dočasné soubory cookies pouze k zajištění funkčnosti obchodního portálu. Nepoužíváme žádné sledovací nástroje ani pro účely reklamy, analýzy návštěvnosti webových stránek ani pro zjištění zdroje návštěvnosti.